Logo WiFY

Wireless Information For You

Hoe werkt WiFY?

WiFY is een access point dewelke lokale en actuele informatie uitzendt naar de bezoekende klant.
Het is afgestemd op de specifieke noden van de KMO’s en zelfstandigen die het belang inzien van een moderne en doeltreffende communicatiestrategie.

De input van deze data gebeurt lokaal of vanop afstand op een zeer gebruiksvriendelijke manier. De bezoeker ontdekt uw informatie of aanbod op zijn smartphone of tablet zonder internetverbinding èn zonder installatie van een applicatie. De klant ziet bij u lokaal de inloginstructies. Eenmaal de klant zich verbonden heeft met WiFY, gebeurt deze verbinding in de toekomst automatisch.

Doel WiFY?

A. Retail

Uw klant of bezoeker verwelkomen met een service zodat hij een zo aangenaam en efficiënt mogelijk moment/aankoop beleeft tijdens zijn bezoek. Geef aan uw zaak een dynamisch en toekomstgericht imago.

B. Grootdistributie – merkenbeheer

Centraal uw aanwezigheid versterken bij uw verdelers door directe communicatie.

C. Webshop – vending

WiFY kan ook dienst doen als webshop en vending (bijv. bakkers, beenhouwers, take away,…). WiFY kan ook perfect geïntegreerd worden in uw reeds bestaande website!

Wat maakt ons systeem uniek? Unieke features van WiFY

  1. Meerdere talen Spreek een internationaal publiek aan in hun eigen taal.
  2. Rubrieken Bepaal zelf het aantal rubrieken en hun content.
  3. Gebruiksvriendelijk Pas zelf uw informatie snel & eenvoudig aan.
  4. Digitaal bestelsysteem Stel je producten/diensten online op een gebruiksvriendelijke manier ter beschikking en dit zonder dure betaalsystemen.
  5. Foto uitleg

Plug & play

Foto uitleg